FLAŞ HABERHABERLERSİYASİ

OLMAYAN ATEŞİN DUMANIYLA MESAJ YOLLANMAZ

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan aday adayı Mustafa Saruhan, Ankara’dan edinilen ‘sözde’ kulis bilgileriyle hala Bodrum siyasetini yönlendirmeye çalışanlar olduğunu belirterek bu gidişe birinin dur demesi gerektiğini söyledi.

Daha Mutlu, Daha Umutlu Bir Bodrum” sloganıyla çalışmalarına başlayan ve geçen süreç içerisinde hem seçmenin, hem partisinin hem de Bodrum’un algı operasyonlarına maruz bırakıldığının altını çizen Mustafa Saruhan, sözlerine şöyle devam etti;

“Partimizi, başka partileri ve Bodrum seçmenini manipüle etmeye çalışan haberler, ne yazık ki her geçen gün farklı bir aldatmacayla dolu, hiç kimseye faydası olmayan, gerçeklerden ve samimiyetten uzak haberler olarak bir biri ardına eklenmektedir. Bu haberleri hoş karşılamak da mümkün değildir.

Geçtiğimiz gün Emin Varol’un kaleminden çıkan bir haberin etkileri henüz durulmuşken, bugün Haber Türk yayın organının yazarlarından Muharrem Sarıkaya da, gerek CHP Genel Merkezi’ni hedef alan, gerek Bodrum’u manipüle etmeye yönelik bir haber ile iki partinin seçmenleri üzerinde şok etkisi yaratacak bir iddia ile karşımıza çıkmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi, henüz Bodrum Belediye Başkan Adayını açıklamamıştır. Sanıyorum ki, partimizin Bodrum’da ince eleyip sık dokuması, meydanın boş kalmasına, her önüne gelenin aldığı hayali duyumlarla haber yapma özgürlüğünü kendinde bulmasına neden olmuştur.

Söz konusu haberde yer alan kişi ve olayla ilgili ne CHP İlçe Başkanımıza, ne de adaylarımıza bir açıklama yapılmamışken, ortaya atılan bu iddiaları “ASILSIZ” olarak nitelendirmekten başka yapılacak bir şey yoktur. CHP’nin Bodrum adayı ile ilgili nihai karar, Ocak ayı içerisinde kamuoyuna açıklanacaktır. Bu süre zarfında, hiç kimsenin parti üst yönetimi adına yorum ve spekülatif girişimler yapmaya hakkı yoktur.

Belli ki, birileri kargaşa çıkartarak, kendi siyasi geleceklerini düzenlemeye çalışmaktadır. Yayın organları da, teyit edilmemiş, proje olarak dahi mümkün olmayan bilgiler üzerinden bu kişi veya kişilerin amacına bilerek veya bilmeyerek fayda sağlamaktadır.

Bodrum’da 2014 yılında CHP’ye oy veren 60 bin seçmen var. İlçemizde 7 bin CHP üyesi, Bin beş yüz CHP Delegesi var. O nedenle kimse merak etmesin. “Biz Bize Yeteriz.” Ne de olsa “Martın Sonu Bahar”

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu