FLAŞ HABERHABERLERSİYASİ

“HER KADIN SADECE BİREY DEĞİL, GELECEĞİMİZDİR…”

Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Taner Uslu, Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının kazanıldığı aynı zamanda Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanan günde seçilmiş kadınları tek tek ziyaret etti.
Bodrum Belediye Başkanı Aday Adayı Taner Uslu, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve CHP Bodrum Kadın Kolları üyeleri ile Bodrum’da görev yapan kadın muhtarları tek tek ziyaret etti. Uslu kadınlara kırmızı ve beyaz renklerden oluşan çiçek hediye ederek  anlamlı günde kendilerini tebrik etti.
Bodrum Belediye Başkanı Aday Adayı Taner Uslu ziyaretler sonrası günün anlam ve önemine yönelik yaptığı açıklamada ise şunları söyledi;
“Kadınlarımıza, seçme ve seçilme hakkının tanınmasının yıl dönümünde bu hakkı kullanarak ülkemiz demokrasisine katkı koyan yerel siyasetin kadın temsilcilerini ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duydum.Söz verdiğim gibi; Bu hakkın yasalaşmasının öncüsü olan Atatürk’ün yolunda, kadınlarımızın her alanda, her platformda, her mevkide teslimiyet değil temsiliyet içinde olmaları adına onlarla beraber mücadele etmekten onur duyuyorum. Her kadın sadece birey değil, geleceğimizdir.”
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu