ASAYİŞFLAŞ HABERHABERLER

Bodrum da Motosiklet Uygulaması Yapıldı

Bodrum da Motosiklet Uygulaması Yapıldı

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından  trafik kurallarına uyulması amacıyla denetimler yapılmaya devam ediyor.

Bodrum Çarşı Mahallesi Belediye Meydanı ve yanı sıra 10 farklı bölgede motosiklet ve motosiklet sürücülerine yönelik uygulamalar yapıldı.

Yapılan uygulamalarda; abartılı egzoz, plakasız motosiklet kullanımı, motosiklet sürücülerin ehliyetlerinin yeterli olup olmadığı ve ağırlıklı olarak ta kask kullanımı konularında denetlemeler yapıldı.

Yapılan uygulamalarda trafik polisleri tarafından, motosiklet sürücülerinin trafikte olan yaralanmalarının önüne geçmek, can ve mal güvenliklerinin sağlanmasına yönelik kurallara uymalarını sağlama amaçlı olarak sürücüler bilgilendirildi.

Trafik ekipleri tarafından yapılan uygulamalara bundan sonra da devam edileceği ve bu gün yapılan uygulamalarda 60 üzerinde motosiklet sürücüsüne muhtelif maddelerden 60 bin lira civarında ceza kesildiği öğrenildi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu