FLAŞ HABERHABERLERSANAT KÜLTÜR

C-MAJÖR KURUCUSU RECAİ ÇAKIR, SANATÇILARA ORGANİK ÇİFTLİKTE DAVET VERDİ

14 Eylül Cumartesi günü Bodrum Antik Tiyatro’da 3,500 kişilik rekor katılımla gerçekleşen 7. Geleneksel C-majör İş’ten Sesler Korosu konserinde, şarkılar Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına söylendi. Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı ve C-Majör Kurucusu Recai Çakır, vakfa destek için ücret almadan sahne alan tüm sanatçıları, organik çiftlikte misafir etti.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Bodrum Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenen 7. Geleneksel C-majör İş’ten Sesler Korosu konseri, 14 Eylül Cumartesi saat 21.00’de Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşti. Gelirin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağışlandığı gecede, 110 iş insanından oluşan C-majör İş’ten Sesler Korosu’nun Bodrum ve İstanbul katılımlı 80 üyesi, ünlü konuk sanatçılarla birlikte sahne aldı. Konserin sponsorlarından, Türkiye’nin sağlık üssü Bodrum Kadıkalesi bölgesinde konumlanan Sianji Well-being Resort’te provalar ve konser süresince konaklayan ünlü sanatçılar, otele ait 5,5 dönümlük Sianji Organik Çiftlik’te konser sonrası doğayla baş başa, organik çiftlikte bir müzik günü daha geçirerek bu kez kendileri için söylediler.

BAŞKANIN EL YAPIMI ÇİĞKÖFTESİ İLE YORGUNLUK ATTILAR

Usta oyuncu Tarık Papuçcuoğlu, İstanbul Devlet Opera Sanatçısı ve

Dublaj Sanatçısı Özlem Abacı, Bekir Ünlüataer, Bora Gencer, Çelik, Cici Kız Bilgen-Baha Boduroğlu, Ersan Erdura, Melihat Gülses, Müşerref Akay ve Safiye Soyman, Sianji Çiftlik’te, Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı ve C-Majör Kurucusu Recai Çakır’ın misafiri oldular. Ersan Erdura ve Selçuk Alagöz’ün aileleriyle katıldığı davette; Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya, C-majör İş’ten Sesler Korosu Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Algül ve Numan Balaban, konserin sponsorlarından ARAY Strateji Kurucusu Bahar Aray, Çizgi Reklam Araştırma Kurucusu Haldun Haznedar ve ünlü sanatçılar, hep birlikte şarkılar söyleyerek, Gaziantepli iş insanı Recai Çakır’ın elleriyle hazırladığı meşhur çiğköftesinin ve mangalın tadını çıkardılar.

C-MAJÖR İŞ’TEN SESLER KOROSU HK

Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır önderliğinde 2016 yılında kurulan, Başkan Yardımcısı-Tezmaksan Makine San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aydoğdu, Genel Sekreter-Mentor Grup Ortağı Dr. Hakan Çınar, STK İletişim Sorumlusu Melike Argiş, Üye İlişkileri ve Mali İşler Sorumlusu Burcu Kösem ile sosyal sorumluluk görevlerini, sanat aracılığıyla toplum faydasına dönüştüren özel bir topluluk olan C-majör İş’ten Sesler Korosu, sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam ediyor. Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Denizbank CEO’su Hakan Ateş, Ener Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmail ışık, Dedeman Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Murat Dedeman, Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Özcan’ın asil üyeleri olduğu C-majör İş’ten Sesler Korosu, 6 yıldır gerçekleştirdiği konserlerle; TOÇEV, Mehmetçik Vakfı, Çocuk Eğitim (İşitme Engelliler) Derneği, İstanbul Down Sendromu Derneği, Dünya Engelliler Vakfı’na destek oldu. Bugüne kadar değerli iş insanlarının yanı sıra Alişan, Altay, Bora Öztoprak, Ege, Fatih Erkoç, Hüsamettin Subaşı, İsmail Özkan, Kubat, Metin Şentürk, Müşerref Akay, Özgün, Rafet El Roman, Suzan Kardeş, Zara, mizahçı ve yönetmen Gani Müjde, Metin Uca, yazar Ahmet Ümit, tiyatrocu Behzat Uygur gibi sanat dünyasının önemli isimlerinin de önceki konserlerde misafir olarak yer aldığı koro 110 kişiden oluşuyor.

BODRUM ENGELLİLER SAĞLIK VAKFI HK

1996 yılında bir grup hayırsever iş adamı tarafından kurulan ve Turgutreis, Bahçelievler mahallesindeki merkezinde 170 engelliye hizmet vermekte olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfında; engellilere özel eğitim, rehabilitasyon ve fizyoterapi hizmetleri verilmektedir. Engelli çocuklar ve aileleri seramik, mozaik, tekstil, cam füzyon atölyeleri, müzik, dans ve grup çalışmaları ile sosyal ve ekonomik hayata dahil olmaktadırlar. Bodrum yarımadasının her bölgesinde bulunan çocuklar ve aileleri vakfa ait minibüsler ile evlerinden alınmakta, öğlen yemeği de sunulan vakıf binasında çeşitli etkinliklerde de bulunduktan sonra yine vakıf minibüsleri ile evlerine bırakılmaktadır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu