FLAŞ HABERHABERLER

Bodrum Turizm Platformu Oluşturuldu

Sabahattin Duman

Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla Bodrum Turizm Platformu oluşturuldu. Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Erdoğan Başeymez, BOYD Başkanı Sabahattin Duman, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, TÜRSAB BYK Başkanı Enver Kantarmış, İlçe Turizm Müdürü Özcan Cambaz, Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan, BESİAD Başkanı Evan Bilgin ve Milta Marina Genel Müdürü Seher Çalı katıldı.

Toplantıda, tüm katılımcılar Bodrum turizmine katkı sağlayacak görüş ve önerilerini dile getirdi. Bodrum’un marka değerinin korunması ve 2026 turizm sezonuna daha güçlü bir hazırlık yapılması konusunda ortak görüş birliği sağlandı.

Bodrum Turizm Platformu kapsamında bu toplantıların sezon öncesi dönemde 15 günde bir düzenli olarak yapılacağı ve kamu, yerel yönetimler ve sektör paydaşları arasındaki iş birliğinin süreklilik kazanacağı ifade edildi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu