FLAŞ HABERHABERLERSANAT KÜLTÜR

BODRUM BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU MUĞLA’DA İDİ

MUĞLA’DA İKİ OYUN BİRDEN

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olan Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, iki gün salonu doldurdu.  

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kocasını Pişiren Kadın ve Yalancı Aranıyor oyunları ile 20 ve 21 Aralık’ta Muğlalı sanatseverlerle buluştu. G.M.K. Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesi’nde sahnelenen her iki oyuna da tiyatro severler  yoğun ilgi göstererek, salonu doldurdular. Tiyatronun Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen “Gönül ister ki, Muğla’nın tüm ilçe belediyelerinde oynayabilelim. Ancak, ne yazık ki bir çok beldenin tiyatro sahnesi yok veya yetersiz. Özellikle profesyonel tiyatrolar için sahne çok önemli. Dekorlarımızla , oyuncu sayımızla ve tabii teknik olanaksızlıkları ile o salonlarda oynama şansımız pek yok. Eğer ilçe belediyeleri yetkilileri, vatandaşlarının bu tür sanat etkinliklerinden daha çok faydalanmalarını istiyorlarsa, bu iş elbette onlara düşüyor. Bizden fikir anlamında yararlanmak isterlerse, her türlü desteği vermeye hazırız. Ve davet etmeleri durumunda, her zaman oynamaya hazırız. Umarım bir gün gelir ki, Muğla’nın tüm ilçeleri gerçek anlamda tiyatro sahne ve salonlarına kavuşur” Diyerek temennisini belirtti.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 GÜNDE 3 TİYATRO OYUNUNU MUĞLALI SANATSEVERLERLE BULUŞTURDU. (BEKİR TOSUN/MUĞLA-İHA)
Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Yalancı Aranıyor”, “Kocasını Pişiren Kadın”, İstanbul Meydan Sahnesi “Hayat Kime Güzel” konser ve tiyatro oyunlarını 20-22 Aralık tarihleri arasında Muğlalı sanatseverlerle buluşturdu. Menteşe, Ula, Dalaman’da gösterilen tiyatrolara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tiyatro Müdürü Rezzan Şebin ise “Her iki oyunumuzun bitiminde Muğlalı sanatseverler, oyuncularımızın performansları, dekor, ışık gibi teknik inceliklerin de farkında olarak ‘tebrik ediyoruz, profesyonellik böyle oluyor işte. Sizleri Muğla’da daha sıklıkla görmek isteriz’ şeklinde duygularını dile getirdiler” Dedi. 

Haber: Bodrumaktif

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu