FLAŞ HABERHABERLER

3 günde Bodrum’a giren araç sayısı 60 bini geçti

Jandarma ve Polis ekipleri tarafından güvenlik seviyesi üst düzeye çıkarıldı. İlçede havandan ve karadan kontroller başladı.

Bodrum da yaşanan turizm yoğunluğu nedeniyle helikopterler, dronlar kalktı güvenlik seviyesi en üst düzeye çıkarıldı

Kurban bayramı tatili nedeniyle 3 günde Bodrum’a giriş yapan araç sayısı 60 bine ulaştığı öğrenildi.  9 günlük Kurban Bayramı tatilini Bodrum’da geçirmek isteyen vatandaşlar Bodrum’a büyük ilgi gösterdiler.  Bayram tatili nedeniyle polis ekipleri havadan helikopter ile ilçede 24 saat görev yapmaya başladı.

Karada ise Jandarma ve polis ekipleri, ilçeye giren tüm araçları didik didik arayarak, kimlik kontrolleri yaptı. Güvenlik güçleri narkotik köpekleriyle de otobüs ve şüpheli gördükleri araçlarda aramalar yapmaya başladı. Jandarma ekipleri dron ile güvenlik önlemini üst düzeye çıkardı.

 

ÇOCUKLARA KIRMIZI DÜDÜK DAĞITTI

Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum girişinde bulunan uygulama noktasını ziyaret ederek, tatile gelen vatandaşlara uyarılarda bulundu. İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde bazı araçlarda buluna çocuklara kırmızı düdük vererek, araç kullanan kişinin hatalı bir hareket yaptığında düdük çalmasını söyledi. Muğla Valisi Esengül Civelek ile birlikte Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Raşit Tosun, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin’de uygulamaya katıldı.

Yetkililer, bayram tatili boyunca denetimlerin aralıksız süreceğini belirterek, vatandaşların daha huzurlu bir tatil geçirmesi için 24 saat çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Öte yandan tatil için Bodrum’u seçen vatandaşlara kırmızı gül dağıtılıp, trafik konusunda ekipler bilgi verdi.

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu