FLAŞ HABERHABERLER

Mekân Kokulandırma Atölyesi MAS Akademi ile Bodrum’da

Özlem Oktar Varoğlu ile Doğal Mekân Kokulandırma Atölyesi MAS Akademi ile Bodrum’da…

Özlem Oktar Varoğlu 10 yıldır bitkiler ve öz yağları kullanarak mekân kokulandırma için hazırladığı reçeteleri 20 Ekim Cumartesi günü 16:00 ve 18:00’da tüm yetişkinler ile paylaşmaya MAS Akademi’ye davet ediyor.

 

Doğal Mekân Kokulandırma Atölyesi

Atölye süresince katılımcılar,

  • Hangi mekana hangi koku yakışır?
  • Mekanın dekorasyonuna göre koku nasıl seçilir?
  • Kendi evimizin kokusunu nasıl oluşturabiliriz? Gibi sorularının cevaplarını alabilecekler.

Aynı zamanda koku veren bitkileri tanıyacak, kokunun mekana kattıkları özellikleri öğrenecek, kendi mekan kokularını yaratmak için uygulamalar yapacak ve evleri için birer şişe koku hazırlayacaklar.

Özlem Oktar Varoğlu Kimdir?

Çocukluğundan bu yana güzel kokulara meraklı olan Özlem Oktar Varoğlu, ODTÜ Mimarlık Fakültesi’ndeki eğitiminin ardından Fransa ve Amerika’da Parfüm ve Aromatoloji eğitimleri aldı. 10 yıldır çeşitli bitkiler ve öz yağları kullanarak mekân kokulandırma için reçeteler hazırladı ve çeşitli mekanlarda uyguladı. 20 Ekim Cumartesi günü buluşmak ve deneyimlerini paylaşmak için sizleri MAS Akademi’ye davet ediyor.

Bodrum’a yenilikçi alışveriş merkezi konseptini kazandıran MIDTOWN; SPA, spor, kültür sanat, etkinlik ve atölyeleri tek çatı altına topladığı yeni yaşam alanı içerisinde hayata geçirdiği MAS ile hayatında yeni bir renk arayan, içindeki yeteneği dışarı taşırmak isteyen, hayata başka bir açıdan bakmak, sanatın her dalını deneyimlemek isteyen 2’den 90’a herkes için bir yaşam merkezi sunuyor.

Plastik sanatlardan sahne sanatlarına, müzikten gastronomiye, fotoğraf ve video atölyeleri gibi ilerleyen zamanlarda birçok etkinliğe de ev sahipliği yapmaya hazırlanan MAS, kendi içindeki yaratıcı ruhu keşfetmek isteyen her yaştan katılımcının uğrak merkezi olmayı amaçlıyor.

Herkes için sanat mottosunu misyon belirleyen MAS, KRAFT Güzel Sanatlar, İstanbul Modern Sanat Müzesi, Depo Dans, İstanbul Drama Sanat Akademisi ve Midtown Orkestrası gibi Türkiye’nin alanında öncü kuruluşlarının yanı sıra birçok sürpriz ismi kültür ve sanatseverlerle Bodrum’da bir araya getiriyor.

 

Bilgi ve rezervasyon için; WhatsApp/Cep +90 533 154 66 06

ORTAKENT YAHŞİ MAH. KEMER CAD. NO:11 BODRUM MUĞLA

www.midtown.com.tr/mas/                instagram: mas.bodrum         facebook: bodrummas

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu