FLAŞ HABERHABERLER

İşitme Engelliler İftarda Biraya Geldi

Bodrum Belediyesi Turgutreis Meydanında, sosyal sorumluluk projesi kapsamında işitme engelli vatandaşlar için iftar yemeği düzenlendi.

 

Bodrum Turgutreis Mahallesi’nde, Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğine;  farkındalık kafesi Sessiz Kafe, Bodrumlu işitme engelli vatandaşlar ve Hatay depreminde sıkıntı yaşamış işitme engelli vatandaşlar katılım sağladı.

İftar yemeğinde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Ankara milletvekili Levent Gök, CHP Bodrum kadın kolu Başkanı Umut Anıl Özdoğan, milletvekili aday adayı Süreyya Öneş Derici, Bodrum Belediyesi Meclis üyesi Tamer Mandalincu, Anadolu Sanat Lions Kulübü Başkanı Türkan Doğan ile birlikte katılım sağlayarak iftar yaptılar.

İftar temeğine katılan Hataylı 18 depremzede, kendilerine ulaşım hizmeti ağlayan Bodrum belediyesi ulaşım hizmeti  yetkililerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ettiler.

Daha sonra, Bodrum Belediye Başkan yardımcısı Ümmühan Yurt’u ziyaret eden Hataylı depremzedeler, bir açıklama yaparak” değerli başkan yardımcımıza sağır ve işitme engelli toplumumuza ve Hatay’da depremde yaşam mücadelesi vermiş, Bodrum’da yaşayan işitme engellilerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Başkan yardımcımızın, biz işitme engelliler toplumu olarak her daim yanındayız”  dediler.

Türkiye Sağırlar Milli Federasyon Başkan yardımcısı, Marmara İşitme Engelliler Derneği kurucu başkanı Şebnem Şen de, Bodrum Turgutreis sosyal sorumluluk ve rehabilitasyon kafesi Sessiz Kafe’yi ziyaret ederek tesekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu