FLAŞ HABERSPOR

HATAYSPOR, AFFETMEDİ

 B.B Bodrumspor 0- Hatayspor 4Stad Bodrum şehir stadı

Hakemler Mustafa Kürşad Filiz **, Mücahit Değermenci **, Mehmet Can Küçük **)

 

B.B Bodrumspor

Muhammed ***, Erkan **, Tolga **, Batuhan*, Erhan * (dk 61 Erçağ *), Emre * ( dk 46 Mesut *), Emre *, Orhan *, Mehmet İncebacak **8 dk 76 Şaban *), Medeni **, Çağrı *,

 

Hatayspor

Akın **, Sober **, Oğuz**, Selim *** (dk 81 Faruk **), yılmaz ***, Mesut, Mehmet ***(dk 42 Hamza **), Sinan *** ( dk 83 Taha ***), Sadi **, Murat **, Caner***,

 

Sarı Kartlar  Erhan Bodrumspor ,

Goller, dk 48 Yılmaz, dk 66 Caner, Dk 79 Sinan, dk 81 Yılmaz, dk 90+1 Taha Hatayspor

TFF ikinci lig kırmızı gurupta kendi sahasında mücadele eden Bodrumspor, liderlik mücadelesi veren Hatayspor’a 0-5’lik  skor ile farklı yenildi. Karşılaşmayı Bodrum Belediye Başkanı MehmeT Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon nun yanısıra yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Karşılaşma öncesinde Afrin şehitleri anısına saygı duruşunda bulunuldu. Trübünlerde ise şehitler ölmez vatan bölünmez yazan dev bir pankart açıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı her iki takımın karşılıklı atakları ile denk bir mücadele ile geçti. Ancak ikinci yarı konuk Hatayspor liderlik mücadelesinde ki iddiasını sürdürdüğünü rakip sahada aldığı 5 gollü galibiyet ile gösterdi. Karşılamayı çok sayıda Hataysporlu seyirci de izleyerek takımlarına destek olup galibiyet sevincini paylaştılar.

Bodrumsporlu yönetici ve seyirciler bazı hakem kararlarına itiraz etti. İlk devre Bodrumsporlu Çağrı nın ceza sahası içinde düşürülmesine penaltı kararı beklenirken hakem devam dedi. İkinci devre de Bodrumsporun dakika 77 de Çağrı nın attığı golü ofsayt kararı ile vermedi. Karşılama da Bodrumspor kalecisi Muhammed Birkan da 5 gol yemesine rağmen çok sayıda gole engel oldu. Karşılşma sonrası Bodrumspor seyircisi kaleci Birkan ı alkışları ile teselli etti.

Karşılaşmadan bazı önemli pozisyonlar şöyle oldu.

 

Dk 8 Hatayspor atağında Selim’in derinlemesine pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Murat kaleci Birkan ile karşı karşıya kaldı. Murat’ın vuruşunu kaleci Birkan kornere çeldi.

Dk 22 Hatayspor atağında da atağında ceza sahası içinde topla buluşan Sinan’ın vuruşunda top direkten taça çıktı.

Dk 27 Bodrum spor atağa çıkacağız sırada topu kaptırınca Hataysporlu Caner’in vuruşunda  Bodrumspor kalecisi Birkan güzel bir kurtarış ile topu kornere çeldi.

Dk. 46 Hatayspor’un sağ kanattan atağında Selim’in ortasında Yılmaz’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.

Dk 60 Bodrum sporun sol kanattan atağında Batuhan’ın ortasında Çağrı’nın kafa vuruşu Defansa çarparak kornere çıktı.

Dk 66 Hatayspor’un sol kanattan atağında Mesut’un serbest vuruşunda topla buluşan Caner’in şutunda Bodrumspor ceza sahası içinde yaşanan karambolde top ağlarda buluştu. Hatayspor skoru 2-0’a taşıdı.

Dakika 77 Bodrum sporun sol kanattan gelişen atağında Batuhan’ın pası ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Çağrı’nın şutu Hatayspor’un fileleri ile buluşmasına rağmen hakem ofsayt kararı verdi.

Dk 79 Hatayspor atağında Hatayspor’un sol köşeden yaptığı Corner vuruşundan sonra topla buluşan Sinan’ın kafa vuruşu takımına üçüncü golü kazandırdı.

Dk. 81 gelişen Hatayspor atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Yılmaz’ın vuruşu takımına 4. golü kazandırdı.

Dk. 90+1 Hatayspor’un atağında Hamza’nın pası ile topla buluşan Taha takımına 5. golü kazandırdı.

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu