FLAŞ HABERHABERLER

DÜNYANIN EN İYİ KUAFÖRLERİ BODRUM’DA…

Bodrum Yeni bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak.  9/15 Ekim tarihleri arasında yaklaşık 200 katılımcı ile Dünyaca ünlü kuaförleri bir araya getiren Miss Hair Beauty Tesa Consalt 7. Uluslararası Creative Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri Labranda Bodrum Princess & Spa Premium otelde gerçekleşiyor.

Miss Hair Beauty Tesa Consalt 7. Uluslararası Creative Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri Komite Başkanı Yasin Dikmen; Tesa Consalt Genel Müdürü Safija Selimi ve Genel Koordinatör Munirka Tunanın organize ettiği etkinlikte eğitim, work shop, gösteri, konser ve yarışma bulunuyor. Dünyanın birçok ülkesinden gelen kuaförlerin katıldığı yarışma renkli görüntülere sahne olacak; eğitimler ve yarışmalar kapsamında kuaförler en yeni modellerini sergileyecekler.

10 ve 11 Ekim’de Erdal Bektaş‘dan Makyaj, Kalıcı Makyaj, MicroBlading Kıl Tekniği, Dudak Dolgu, Eye Liner, Dermapen, Saç Similasyonu eğitimi yapıldı.

12 Ekim’de Yasin Dikmen’den Saç Kesimi, Topuz eğitimi,  Europe Boya Renklendirme Danışmanı Laki Andov’dan Boya, Teorik Boya Bilgileri, Nevin Özdemir’den Türban Tasarım Eğitimi, 13 Ekim Munirka Tuna’dan Makyaj ve Topuz Eğitimi Work Show’u,  Erdal Kutki’den Boya Renklendirme Eğitimi Work Show’u,  CX Makyaj Akademisi İhsan Akbulut’dan Plastik Makyaj Eğitimi yapılacak.

Gala gecesinde Yüksek Fantezi Topuz Yarışması, Yasin Dikmen’den Koreografi Gösterisi, İzmir Show Ekibi Erdal Kutki, Suleyman Talay, Tuncay Eslek, Bülent Altunay, Ahmet Demircan’dan Saç Show Koreografi Gösterisi, Munirka Tuna’dan Kosova Show Saç Show Koreografi Gösterisi, Erhan Kara’dan Saç Tasarım Show Koreografi Gösterisi, Tesa Consalt Avrupa Karması Laki Andov,  Srecko Gjorgjieski, Todor Todoroski, Ajten Alievska, Mirjana Mimi Gavrovska, Lejla Aci Sezer Hair Show,Yasin Dikmen’den Saç  Show Koreografi Gösterisi ve Animasyon Ekibi gösterisi yapılacak.

Plus Ajans Mankenleri defile yapacak. Labranda  Bodrum Princess & Spa Premium otelde yapılacak olan yarışma sonunda ödül alanlar Gala yemeğinde ödüllerine kavuşacak.

Gala gecesinde  O Ses Türkiye Finalisti Soyhan Bilgeer, Oryantal Özlem Sultan, Last Star Murat Çelik, Türk Halk Müziği Sanatçısı Çerkez Kızı Rüya Eren, Dj Engin Dikmen sahneye çıkacak.

 Haber: Erol Ünal

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu