Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
FLAŞ HABERHABERLER

Dil ve Konuşma Bozukluklarında Tanılama ve Terapi Süreci

Bugün  gerçekleşecek olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Dil Konuşma Terapisti Mustafa Yolbir’in ‘Dil ve Konuşma Bozukluklarında Tanılama ve Terapi Süreci’ konulu seminer düzenleniyor.
Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Dil ve Konuşma Terapisti Mustafa Yolbir’in 26 Şubat Cumartesi günü Heredot Kültür Merkezinde 14:00-16:00 arasında ‘Dil ve konuşma bozukluklarında tanılama ve terapi süreci’ konulu semineri gerçekleşecek.
Sesletim ve ses bilgisi bozuklukları, akıcı konuşma bozuklukları, kekemelik, ses bozuklukları, gelişimsel dil bozuklukları, edinilmiş dil bozuklukları, motor konuşma bozuklukları ve
yutma bozuklukları ilgili detaylı bilgilendirme yapılacak olan seminere katılım ücretsizdir ve katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Bilgi almak için 0533 496 15 39 ‘u arayabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu