FLAŞ HABERSİYASİ

DEMOKRAT PARTİ BODRUM’DA SEÇİMLERE HAZIR

Ayhan Ongun

Mevcut iktidara muhalif kanatta Millet İttifakı içerisinde yer alan DP Parti Genel Kurulunda güven tazeleyen Genel Başkan Gültekin Uysal’la yaklaşan seçimlere hazırlanıyor.
Görkemli bir kurultayla Genel Başkan ve Yönetim organlarını seçen Demokrat Parti aynı hız ve heyecanla saha çalışmalarına başladı.
Geçmişte Muğla ve İlçelerinde hayli etkili bir siyasi parti olan Demokrat Parti Ertan Pelit’in İlçe Başkanlığına gelmesiyle birlikte Bodrum’da da kadrolarını yenilemeye ve yeni üyelerle birlikte halkta ilgi ve sempati toplamaya başladı.
Yakın zamanda İlçe binasını da değiştiren Demokrat Parti Bodrum İlçe örgütü diğer siyasi partilerle de sürekli diyalog ve iş birliği olanaklarını zorluyor.


“Bodrum’da yaşıyor olmanın bizler için ne büyük bir ayrıcalık olduğunun farkındayız. Bu yüzden yaşadığımız kente karşı sorumluklarımız var. Bodrum’un daha yaşanır bir kent olabilmesi için hem diğer siyasi partilerle hem de Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte ortak çalışmalar yapmak, projeler geliştirmek için üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız “ diyen Demokrat Parti İlçe Başkanı Ertan Pelit “konu Bodrum olunca akan sular durur. Hiçbir siyasi beklentimiz olmadan Bodrum’a hizmet vermek için Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla, yerel yönetimlerle birlikte Bodrum Halkının yanındayız.” Dedi.


“Seçimler yaklaştıkça partimize sürpriz isimler katılacak” iddiasında bulunan Pelit Bodrum’un artan nüfusuna uygun şekilde alt yapı eksiklerinin acilen tamamlanması gerekmektedir. Bodrum’un sorunları çözülmeyecek sorunlar değildir. Yatırımcı bakanlıklar nezdinde gerekli girişimlerin yapılması, Muğla Büyükşehir’le koordineli çalışmalarla yaklaşan turizm sezonu öncesi özellikle yolların kullanılır hale getirilmesi, trafiğin düzenlenmesi, temizlik ve denetim hizmetlerinin aksatılmadan sürdürülmesi şarttır, dedi.
Gençlerin sorunlarına da değinen Ertan Pelit; şunları söyledi:
“Gerek öğrencilerin gerek gençlerin daha uygun koşullarda spor yapabilmelerine imkan sağlayacak tesislere ihtiyaç vardır. Ayrıca Bodrum gibi Sivil toplum hareketlerinin yoğun olduğu bir kentte bu kuruluşların faaliyetlerini sürdürebilecekleri bir Sivil Toplum Merkezi yapılmalıdır.
Ulusal değerlerimizi koruduğumuz kadar yerel değerlerimize de gereken ilgi ve değeri vermeli, Bodrum’da yaşayan fikir insanlarından, sanatçılardan yararlanabilecek projeler gerçekleştirmeliyiz.
Bir yangın yerine dönen ülkemizde sosyal, ekonomik sorunların altında ezilen halkımıza nefes aldıracak her türlü çabaya destek vermek, ülkeyi yönetemez hale gelen bu iktidardan kurtulabilmek için Demokrat Parti olarak Millet İttifakı bileşenleriyle birlikte mücadelemiz artarak devam edecektir.”

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu