FLAŞ HABERHABERLER

BİNLERCE GENÇ RENKTEN RENGE BOYANDI

Bu yıl ilki düzenlenen Color Fest Bodrum’da binlerce genç, birbirlerini boyadı, müzik eşliğinde dans etti.

Dünya’da ve Türkiye’nin pek çok kentinde düzenlenen  Color Fest (Boya Festivali), Bodrum’da da gerçekleştirildi. Bodrum Gençlik Spor Kulubü (BOGES), Koca Adam ve Fun Fest Organizasyon Şirketleri işbirliğinde Kızılağaç Deve Güreşi Arenası’nda gerçekleştirilen festivale yağmura rağmen binlerce kişi katıldı.

Öğle saatlerinde festival alanında toplanmaya başlayan büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu katılımcılar, DJ’in çaldığı müzikler eşliğinde eğlendi. Festivalde birbirilerini toz boyalarla renkten renge boyayan gençler, gün boyu eğlendiler. Ayrıca sahneden de katılımcıların üzerine boyalar atıldı.

Festivalde ayrıca yiyecek içecek stantları, boya stantları, rodeo denge yarışı, oyun parkurları da vardı.

BOGES Başkan Yardımcısı Seda Osten Tamdemir, festivalle ilgili Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Bodrum’da ilk defa Color Fest’i yaptık, bir ilke imza attık. Şu anda herkes boyanmış durumda. Ben de boyandım. Sahnede boya atılmaya devam ediliyor. Organizatörlerimiz gerçekten bu işi çok iyi biliyorlar ve ortamı coşturuyorlar. 5 bine yakın bilet satıldı. Yağmur olmasına rağmen insanlar gelmeye devam ediyor. Sabahtan beri yağmurda sırılsıklam olduk ama festivali yapmaktan vazgeçmedik. Katılan herkese yağmura rağmen festivale katılmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Her sene yapmayı planlıyoruz.”

Festival akşam saatlerine kadar devam etti.

KENT HABER HAMDİ YÖRÜR

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu