FLAŞ HABERHABERLERSPOR

Aykut Kızıltan’a TMF’den En İyiler Ödülü

Bodrum Motosiklet Spor Kulübü sporcusu Aykut Kızıltan geçtiğimiz hafta sonu KOcaeli’n de hafta sonu gerçekleştirilen ve Türkiye Motosiklet Federasyonunun (TMF) düzenlediği 2022 sezonunun en iyilerinin yer aldığı şampiyonlar töreninde, ödüllerini aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen TMF 2022 şampiyonlar ödül töreninde 5 yaşından 70 yaşına kadar 70 sınıfta toplam 210 kupa sahiplerini buldu.

2022 sezonunda TMF çatısı altında 8 branşta 70 sınıfta yarış gerçekleşti. 2.500 aktif lisanslı sporcu Türkiye’nin farklı yerlerindeki yarışlarda sezon boyunca ter döktü.

Bodrum Motosiklet Sporları Kulübü sporcusu, Aykut Kızıltan 2022 sezonu boyunca elde ettiği başarılar ile Enduro ve Süper Enduro branşlarında şampiyonluk kupalarını aldı.

BMK Sporcusu Aykut Kızıltan 2022 sezonunda Enduro branşında düzenlenen 4 yarışı 4 birincilikle bitirerek EC grubu şampiyonu, Süper Enduro branşında düzenlenen 5 yarışın üçünde 1.lik ikisinde 2.lik elde ederek EC grubu şampiyonu ve Süper Enduro GP genel klasmanında da 3. oldu.

Bodrum Motosiklet Kulübü yönetiminin bu konuda yaptığı açıklama şöyle; 2022 sezonunda düzenlenen Enduro ve Süper Enduro branşlarında ki toplam 9 yarışta 13 kez kupa kaldıran ve Şampiyonlar Ödül Töreninde de 3 kupa alan sporcumuz Aykut Kızıltan toplamda 16 kupa ile 2022 sezonunu tamamlamış oldu.

Bodrum Motosiklet Spor Kulübü olarak Sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu tören ile 2022 TMF yarış takvimi tamamlandı. Şampiyonlar gecesinde de sporcular kupalarını aldı.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu