FLAŞ HABERHABERLER

ASİ TAYFA: ‘BİLİYORUZ YORULDUNUZ

 

Türkiye, koronavirüs tehdidine karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için her akşam 21.00’da alkış tutmaya devam ederken, Asi Tayfa taraftar grubu üyeleri de bu desteğe meşale yakarak katıldı.

Türkiye genelinde alkışlı destek 4’üncü akşamını tamamladı. Ülke genelindeki taraftar grupları da alkışlı desteğe meşalelerle katıldı. Bodrumspor taraftar grubu üyeleri de hem Bodrum Şehir Stadı’nda bir araya gelerek hem de evlerinin balkon ve teraslarına çıkarak meşaleler yaktı. Taraftarlar bir yandan da yeni besteledikleri, ‘Biliyoruz yoruldunuz hakkınız asla ödenmez. Millet için, sağlık için arkanızda duruyoruz’ tezahüratını söyledi.

Asi Tayfa taraftar grubu üyeleri bir yandan da, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlara getirilen sokağa çıkma yasağının ardından da çalışmalara başlayarak ihtiyacı olan yaşlılara çeşitli ihtiyaçlarında yardımcı oluyor.

ASİ TAYFA: ‘EVDEKAL BODRUM! EVDEKAL TÜRKİYE! ‘

Asi Tayfa taraftar grubu ayrıca, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları video ile de vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uyarak evde kalmalarını istedi. Farklı taraftarların #evdekal çağrısının yer aldığı video çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu