FLAŞ HABERHABERLER

YILBAŞI KONSEPTLİ KERMES DEVAM EDİYOR

Bodrum Sağlık Vakfı Gönüllüleri tarafından Oasis AVM içerisinde vakıf yararına açılan kermes devam ediyor.

Sağlık Vakfı Gönüllüleri, bir süre önce Oasis AVM içerisinde yılbaşı konseptli bir kermes başlattı. Kermeste vakıf öğrencilerinin yaptığı seramikler, yılbaşı konseptli hediyelikler, giysiler gibi pek çok ürün sergileniyor. Kermes, destekçilerini bekliyor.

15 yıldır Bodrum Sağlık Vakfı için gönüllü çalışan Nurşen Keskin, kermesin konseptinin yılbaşı konsepti olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Çocuklarımıza fayda sağlayabilmek için buradayız. Okulumuza bir cam füzyon fırını aldık. Onun taksitlerini ödemekle meşguluz. Çocuklarımıza yeni bir meslek kazandırma sevdasındayız. Burada seramikleri vakıf öğrencileri yaptı. Onun dışında kalan her şeyi gönüllüler yaptı. Sağlık Vakfı öğrencilerimiz çok başarılılar. Bu seramikleri aynı zamanda Mandalina Hasat Festivali için yaptılar. Orada satışa çıkaracağız. Kermesimiz 31 Aralık tarihine kadar açık kalacak.  

KENT HABER HAMDİ YÖRÜR

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu