FLAŞ HABERHABERLER

2022 Bodrumspor’un Yılı Oldu

2022 Bodrumspor’un yılı oldu

Bodrumspor 2022 yılı içerisinde başta futbol olmak üzere, yelken, voleybol ve diğer branşlarda önemli başarılar elde ederek, profesyonel anlamda oynadığı müsabakalarda adından sıkça söz ettirdi. Bodrum’a dair hayallerinin bitmediğini söyleyen Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, “Bodrum’a dair hayallerimiz bitti mi, tabi ki bitmedi. Şimdi daha da çok inanarak merhaba 2023, hoş geldin 2023 diyoruz” dedi.

Bodrumspor futbol takımı 2022 yılı içerisinde TFF 2’inci Lig’de oynadığı Play-Off maçlarını kazanarak Spor Toto 1’inci Lige yükseldi. Kadın voleybol takımında ise yeşil-beyazlı ekip şampiyon olarak  2’inci lige yükseldi. Öte yandan, Bodrumspor yelkende dünya optimist yarışlarına ev sahipliği yaptı. Birçok branşta madalya kazanan Bodrumspor 2022’nin en iyi çıkış yapan takımları arasına girdi.

İNANANLAR ASLA KAYBETMEZ

2022 yılının Bodrumspor  için önemine değinen Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, “Elveda 2022. Futbolda şampiyon olarak tarihimizde ilk defa 1’inci lige yükseldik. 1’inci ligin ilk yarısını 2’inci sırada bitirdik. U19 takımımız Türkiye şampiyonu oldu. Yelkende dünya optimist şampiyonasına ev sahipliği yaptık. Kadın voleybolda şampiyon olduk ve birçok branşta madalyalar elde ettik. Kısacası hayal ettik, inandık, vazgeçmedik ve başardık. Şükürler olsun ki 2022 tarihimize altın harflerle kazındı. İnananlar asla kaybetmez” dedi.

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu