FLAŞ HABERHABERLER

YALIKAVAKSPOR, MANİSA DEPLASMANINDA SON ANDA KAYBETTİ

 

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yalıkavakspor, deplasmanda karşılaştığı Manisa Büyükşehir Belediyespor’a çekişmeli geçen karşılaşmada 24-23 mağlup oldu.

 

Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye ev sahibi ekip etkili başladı. İlk devrede rakibine karşılık vermeye çalışan Yalıkavakspor, soyunma odasına 17-15 geride girdi.

İkinci yarıda savunmadaki direncini artıran Yalıkavakspor, aradaki farkı kapatarak karşılaşmaya yeniden ortak oldu. Son dakikaları büyük heyecana sahne olan mücadelede Manisa Büyükşehir Belediyespor üstünlüğünü korudu ve sahadan 24-23 galip ayrıldı.

 

Yalıkavakspor’da Ceylan Aydemir attığı 8 golle takımının en skorer ismi oldu. Iuliia Andriichuk 5, Edanur Burhan 4 ve Gülcan Tügel 3 gol kaydetti. Jalisha Vera Maria Loy, Michaella Eunice Magba ve Valeriia Baranik de birer golle mücadeleye katkı sağladı.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu