FLAŞ HABERHABERLER

Kebapçı Açılışına Ünlü Akını

Meşealtı Otantik Kebap Açılışına Ünlü Akını

 

Sianji Farm’ın organik sertifikalı sebze ve meyveleriyle hazırlanan muhteşem menüsüyle dikkat çeken Bodrum Gümüşlük ’ün tek Kebap Restoranı” Meşealtı Otantik Kebap Restoranı, misafirlerine kapılarını açtı. 30 Haziran 2021 Çarşamba günü sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin buluştuğu açılışa Hurşit Yenigün, Canan-Ragıp Köse, Nejat Alp, Müşerref Akay, Ali Şen, Bora Gencer, Yonca Evcimik, Selçuk Alagöz, İlham Gencer, Seray Sever, Eray Sünbül, Yalçın Dümer, Hakan- Çiğdem Bilgin, Sinan Özer, Cenk Tuncay, Nadir Kınay, İbrahim Tezcan, Tarık – Gülgün Papuccuoğlu, Cem Çağatay, Ömer Yalkın, Cemil Serhatlı, Cenk Tuncay, Can Pulak, İsmail Işık, C- Major ailesinin üyeleri ve Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır katıldı. Güneydoğu’nun eşsiz lezzetleri ve organik içeceklerinin ikram edildiği açılışta Canan Ragıp Köse, Hurşit Yenigün, Müşerref Akay, Selçuk Alagöz ve Nejat Alp’in misafirlere seslendirdikleri şarkılar ile müzik ziyafeti yaşandı.

 

500 yıllık meşe ağaçlarının gölgesinde Hatay, Kilis, Gaziantep gibi Türkiye’nin dört bir noktasından gelen yerli ve organik tohumlar ile yetiştirilen ürünlerin enfes lezzetlere ev sahipliği yaptığı Meşealtı Otantik Kebap, misafirlerine kapılarını açtı. Zengin kebap menülerinin, birbirinden farklı mezelerin ve doğal içeceklerin bulunduğu Meşealtı Otantik Kebap’ın açılışına sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı.

 

Anadolu kültürünün hem emek hem lezzet verilerek hazırlanan misafir sofraları”nı Meşealtı Otantik Kebap Restoranı”nda hayata geçirebilmenin gururunu yaşayan doğum yeri Kilis olan Recai Çakır, gelen herkesin Tanrı misafiri sayıldığı bir mekânı hayata geçirdiklerini söylüyor. Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, “Organik çiftliğimizde ürettiğimiz ürünlerle çok farklı bir konsepte imza attık.  Bu süreçte biz en çok ilham olan 500 yıllık meşe ağaçları oldu. Organik yaptığımız ürünleri daha fazla insanın tatması için çok özel ürünler geliştirdik. Çiftliğimizde bulunan her bir ürünü yöresinden getirerek Sianji Farm’da organik olarak ektik. Bunlardan oluşacak bütün lezzetleri misafirlerimize sunacağız” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu