FLAŞ HABERHABERLER

AKTUR’DA MÜZİKLİ GÜNLER

Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivalinin destekçilerinden olan Aktur A.Ş bu yılda Zefirya Kültür Merkezinde verilecek 3 konserle organizasyona katkı sunacak.

İlki dün akşam gerçekleştirilen konserde ünlü Çin’li piyanist Kisuk Kwon izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Zefirya Kültür Merkezinin büyülü ortamında gerçekleştirilen, ünlü piyanist Gülsin Onay’ın da izleyenler arasında bulunduğu etkinlik beğeniyle izlendi.

Konser öncesi bir konuşma yapan Aktur A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Doğan şunları söyledi: ”Şirket olarak yalnızca ortaklarımıza değil tüm Bodrum halkına hizmet etmeyi ön planda tutuyoruz. Bu nedenle de bir yandan Gümüşlük Müzik Festivalini desteklerken diğer yandan farklı alanlarda Bodrum ve Datça halkına kültür-sanat programları düzenlemeye gayret ediyoruz. Yakında hizmete sunacağımız Bitez Arasta Çarşıda da bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Bize gösterilen ilgi ve güvenden dolayı halkımıza ve ortaklarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Bölgemizin ekonomik yaşamına olduğu kadar kültür yaşamına da destek olmaya devam edeceğiz.”

Ayhan Ongun

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu