FLAŞ HABERHABERLER

THE BODRUM by Paramount Hotels & Resorts World Travel Awards Tarafından Ödüllendirildi

Hollywood ihtişamını Bodrum’a taşıyan THE BODRUM by Paramount Hotels & Resorts, turizm sektörünün önde gelen ödüllerinden World Travel Awards tarafından “Avrupa’nın en iyi lüks otel villası” ve “Türkiye’nin en iyi lüks otel villası” ödüllerini aldı.

Rusya’nın Saint Petersburg kentinde gerçekleşen ödül töreninde, Avrupa ve ülkeler kategorilerinde ön plana çıkan tesisler ödüllendirildi. Lüks otel odaları ve villaları ile beğeni toplayan THE BODRUM by Paramount Hotels & Resorts villaları ile ödüle layık görüldü.

World Travel Awards küresel seyahat ve turizm endüstrisinin tüm sektörlerinde ödüller veriyor. World Travel Awards Kurucusu ve Başkanı Graham Cooke, ödül töreni ile ilgili “Rusya’yı ilk defa ziyaret etmek bir onur” dedi. “Bu gece kazananlarımızın tümüne yürekten tebrikler sunmak isterim. St. Petersburg, Avrupa Gala Töreni için harika bir ev sahipliği yaptı ve şehrin, en değerli turizm bölgesi olarak doğru yerini almaya devam edeceğinden eminim. ” diye ekledi.

Misafirlerine eşsiz ve kaliteli hizmetler sunan THE BODRUM by Paramount Hotels & Resorts, unutulmayacak tatil deneyimleri sunmaya devam ediyor.

Paramount Hotels & Resorts hakkında

Dubai’de 2012 yılında kurulan PHR FZ-LLC, Paramount markalı oteller, tatil köyleri ve konut zincirlerini kurmak üzere Paramount Pictures Corporation’ın lisans bölümü olan Paramount Licensing Inc. ile münhasır, uzun vadeli bir anlaşmaya imza attı. Merkezi Dubai’de bulunan PHR FZ LLC, yaratıcılığın gücünü her alanda kullanarak lüks yaşam tarzı sunan bir turizm şirketidir. Yaratıcılığı seçkin ve lüks deneyimleri tercih eden misafirlerin beklentisini karşılayacak biçimde tasarım, hizmet, eğlence, teknoloji, konaklama gibi her alanda hayata geçiriyor. Yatırımcı olmamakla birlikte Paramount bu heyecan verici yeni ağırlama konseptinin oluşturulmasını denetleyerek resortun yönetiminden sorumlu olacak

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu