EĞİTİM-TEKNOLOJİFLAŞ HABERHABERLERMUĞLA BÖLGESEL HABERLER

Milas’ta Hayırsever tarafından yaptırılan okulda 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı Yapıldı

 

 Muğla Vali Vekili Fethi Özdemir’in katılımı ile Milas Meşelik Mahallesinde Hayırsever Nejat Aydın’ın merhum babası Hacı Bahattin Aydın anısına yaptırılan 8 derslikli Milas Meşelik Hacı Bahattin Aydın Ortaokulu’nda 2018-2019 eğitim-öğretim yılı açılışı yapıldı.

 

Törende Muğla Vali Vekili Fethi Özdemir’in yanı sıra Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Mehmet Yavuz, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  hayırsever Nejat Aydın ve ailesi, ilçe protokolü, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

Vali Vekili Özdemir; devlet, millet işbirliği ile ülkemizde son zamanlarda eğitim, sağlık ve diğer alanlarda önemli hizmet ve yatırımların gerçekleştirildiğine değindi.

Nejat Aydın ve ailesine eğitime desteklerinden dolayı teşekkür eden Vali Vekili Özdemir, “Okulumuzun Meşelik halkına ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, Vali Vekili Özdemir, hayırsever Nejat Aydın’a eğitime katkıları nedeniyle teşekkür belgesi ve plaket verdi.

Daha sonra Vali Vekili Fethi Özdemir ve protool üyeleri temsili ilk ders zilini çalarak okulun açılışını yaptı.

Meşelik Hacı Bahattin Aydın Ortaokulu, 8 derslikli yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli olup yaklaşık 130 öğrenci 15 öğretmen ile 2018-2019 yılında eğitim öğretime başlamıştır. Bu sayının Kuyucak ve Boğaziçi mahallelerinde bulunan öğrencilerinin de taşınmasıyla 350 öğrenciye ulaşması bekleniyor.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu