FLAŞ HABERHABERLER

120 TEKNE 1500 YARIŞÇI LEROS’TA MAHSUR KALDI – LEROS-KÖRMEN, KÖRMEN-KİSSEBÜKÜ- BODRUM ETAPLARI İPTAL EDİLDİ

 Hava koşulları nedeniyle tekneler Leros ta mahsur kalırken, American Hospital The Bodrum Cup yarışlarının rotaları, değişti. Bir gün daha Leros ta konaklayan tekneler yarın Leros Gümüşlük, daha sonra da Gümüşlük Bodrum arası yarışması bekleniyor.

30. yılında tarihinin en büyük organizasyonuna imza atan uluslararası deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup yarışlarının rotaları, hava durumu sebebiyle değişti. 26 Ekim’de yüz’ü aşkın yat Leros’tan (Yunanistan) Gümüşlük’e, 27 Ekim’de ise Gümüşlük’ten Bodrum’a hareket edecek.  

30. yılını Amerikan Hastanesi‘nin isim sponsorluğu ve Yalıkavak Marina‘nın ana sponsorluğunda organize edilen uluslararası yat yarışı The Bodrum Cup, 26 Ekim’de Amerikan Hastanesi Etabı‘yla devam edecek. Hava koşulları nedeniyle Anadolu Sigorta Etabı iptal olurken, Amerikan Hastanesi Etabı da Leros (Yunanistan) – Gümüşlük olarak değiştirildi.

American Hospital The Bodrum Cup yarışlarında 24 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen 18 mil uzunluğundaki ikinci yarışı Prof. Dr. Galip Beygü İsen Etabı‘nı 1 saat 47 dakika 27 saniyede tamamlayan BODRUM BELEDİYESİ DRAGONFLY, birincilik ödülünün sahibi oldu. Yarışların rotaları da olumsuz hava koşulları nedeniyle değişti.

Yeni programa göre yarışan yatlar, 26 Ekim’de Amerikan Hastanesi Etabı kapsamında Leros (Yunanistan) – Gümüşlük, 27 Ekim’de ise Opet Etabı kapsamında Gümüşlük – Bodrum arasında kıyasıya mücadele edecek.

Hava koşulları uygun olsaydı son üç günün etaplarında; Leros ile Datça-Körmen, Körmen ile Bodrum Kissebükü ve son gün de Kissebükü Bodrum arasında yarış yapılacaktı.

Fotoğraf Erman Aras

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu