FLAŞ HABERHABERLER

GÜZELLER BODRUM DA KAMPA GİRDİ

Bodrum’da gerçekleştirilecek “World Final Miss 7 Continents 2018” yarışmasına katılacak 21 ülkenin güzeli, kampa girdi. Güzeller havuz başında ve deniz kenarında basın mensuplarına poz verdi.

13 Mayıs Pazar Günü Bodrum Belediye Meydanı’nda Jolly Tur tarafından düzenlenecek “World Final Miss 7 Continents 2018” yarışmasına katılmak üzere Bodrum’a gelen 21 ülkenin güzeli, Gümbet Mahallesi’ndeki İsis Otel’de kampa girdi. Deniz kenarında ve havuz başında basın mensuplarına poz veren güzellerin keyfi yerindeydi. Otelde tatil yapan yerli ve yabancı turistler de güzelleri ilgiyle izledi.

Yarışma hakkında bilgiler aktaran Ashot Khachatryan, 27 senedir bu yarışmayı organize ettiklerini belirterek “10 senedir de bir ayağını Balkan ülkelerinden yarışmacılar katılım gösterdi. Dereceye giren güzeller kainat yarışmasına katılacaklar.” diye konuştu.

TÜRK GÜZEL İDDİALI

Yarışmada Türkiye’yi temsil edecek Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi 20 yaşındaki Ayşenur Büşra Selvitop ise yarışmada oldukça iddialı olduğunu dile getirerek şöyle konuştu:

“Böyle bir yarışmaya ilk defa katılıyorum. Hedefim mankenlikte ilerlemek. Zaten benim kız kardeşim de geçen yıl ki yarışmaya katılmıştı. Yarışmaya katılanlardan bir kişi hariç diğerleri standart. Hazırlık çalışmaları çok güzel geçiyor, çok eğlenceli. Türkiye’yi temsil etmek ayrı bir şeref.”

Yarışmaya Güney Afrika’dan katılan Nelson Mandela Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Asande Mchunu da “İlk defa Türkiye’ye geliyorum. Aslında bu ilk denizaşırı seyahatim. Çok güzel bir macera oluyor. Şimdiye kadar her şey çok güzeldi. Ülkeme gidince burası ile ilgili güzel şeyler söyleyeceğim. Ben medya ve iletişim bölümünde okuyorum. Mezun olduktan sonra medya alanında model olmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

21 ülke güzelinin yarışma gününe kadar ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezecekleri bildirildi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu