FLAŞ HABERHABERLER

DENİZİN KIZLARI DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, sahalarda taraftarını coşturmaya hazırlanıyor. “Şampiyonluk Hayalimiz değil, amacımızdır.” Sloganıyla tamamı Yalıkavak’ta yaşayan genç kızların bir araya gelmesiyle kurulan hentbol takımı, 2017-2018 Sezonu Hentbol Kadınlar 1.Lig 19. Hafta mücadelesi için gün sayıyor.

Kendilerine “Denizin Kızları” adını veren Yalıkavakspor Bayan Hentbol Takımı, 19. Hafta mücadelesinde güçlü rakibi Samsun Gençlik Spor Kulübü ile kendi evinde karşılaşmaya hazırlanıyor. Özellikle ikinci yarıya yaptığı başarılı transferlerle hızlı başlayan ve maç eksikleri olmasına karşın ligin 5. Sırasında olan Yalıkavakspor Bayan Hentbolcuları, Türkiye Süper Liginde Bodrum Bayrağını dalgalandırmak için hedefine adım adım ilerliyor.

Ligin 3. Sırasında yer alan Samsun Gençlik Spor Kulübü ile Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacak olan Denizin Kızları, Bodrum’da spora gönül vermiş herkesi, oynayacakları bu zor mücadeleye destek olmaya çağırıyor. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen Yalıkavakspor-Samsun Gençlik Spor Kulübü maçı saat 14.00’de başlayacak.

Yola çıktıkları ilk günden bu yana hedeflerinin birer birer gerçekleştiren Deniz Kızları, 2016-2017 sezonunda birinci ligdeki mücadeleleriyle Türkiye Kupası yolunda çeyrek finale yükselerek, Muğla’yı, hentbol liginde temsil eden tek bayan hentbol takımı olma başarısını göstermiş, Bodrum’un Hentbol dalındaki tek temsilcisi olarak da bu gururu Bodrum’a da yaşatmıştır.

Hedefleri, “Denizin Kızları” adını tüm ülke geneline yaymak olan bayan hentbolcuların en büyük amaçları, çevrelerinden aldıkları maddi, manevi destek ile profesyonel olarak gelişmek, yerli yabancı oyuncu transferleri ile hedefledikleri çıtayı yükselterek önce Türkiye Süper Ligi’nde Bodrum Bayrağını dalgalandırmak, ardından, Avrupa maçlarında Türkiye’yi temsil etmek.

Kent Haber Hamdi Yörür

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu