FLAŞ HABERSPOR

Bodrumspor U14 Takımından Başkan Kocadon’a Ziyaret

U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Manisa Grubu’nda şampiyon olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü U-14 Futbol Takımı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.
Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete B.B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, kulüp yöneticileri, B.B. Bodrumspor U-14 takımı futbolcuları ve teknik heyeti katıldı.
21-25 Mart tarihlerinde Manisa’da gerçekleştirilen U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe grubunda şampiyon olan ve Türkiye U-14’te ilk 20 takıma kalan futbolcular, Bodrumspor’a verdiği desteklerden dolayı ve her zaman yanlarında olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.
“Siz gençlerimizin bizlere böylesi gururlar yaşattığını gördükçe ben daha da mutlu oluyorum.” diyen Başkan Kocadon, “Bodrumspor olarak hem ana kademe takımımız ile hem de alt yapı takımlarımız ile birlikte Türkiye’ye örnek bir şehir oluyoruz. Sizlerin bu başarılarını görmek beni gururlandırıyor ve çok mutlu ediyor. Ben hem siz gençlerimize hem de sizlere destek olan hocalarımıza ve ailelerinize çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın da devamını diliyorum.” dedi.
Bir sonraki maçlarının 12-15 Nisan tarihlerinde Afyon’da olacağını belirten yöneticiler, ziyaret sonunda ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu