FLAŞ HABERHABERLER

Bodrum Dans Kulübü’nün 19. kuruluş yıldönümü Mavi Kumsal Hotel Bodrum’da kutlandı…

Bodrum Dans Kulübü kuruluşunun 19. yıldönümünü Mavi Kumsal Otel’de düzenlenen yemekle kutladı. Çocuk dansçıların gösterileri ile başlayan ve yetişkinlerin gösterileri ile devam eden gecede modern dans, solo, hip hop, ritmik jimnastik, bachata, zumba, potpori, tango ve oryantal gibi pek çok dans gösterileri sunuldu. Dansçıların performansı izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Gecede bütün bölümlerin birbirini tanımasının amaçlandığı önemine değinen Bodrum Dans Kulübü’nün kurucu başkanı Fatih Özvezneci, Veliler bireysel olarak, çocuklarını eğitime getirip götürüyorlar ama diğer veliler çalışmalarımızdan haberdar değildi. 19 tane bölümün burada birbirleri ile kaynaşmasını da böylece hedefledik. İlkini geçen sene yaptığımız bu etkinliği yine Mavi Kumsal Otel’de yaparak daha sonra bunu ilerki yıllarda geleneksel hale getireceğiz şeklinde konuştu.

Hakan Girit’in şarkıları ile eğlendirdiği gece geç saatlere kadar sürerken 24 adet Çocuk ve yetişkin dansçıların gösterileri beğeni ile izlendi. 

Bodrum Dans Kulübü’nün kurucu başkanı Fatih Özvezneci, 19 yıldan bu yana kurucu üyeler ve gelmiş geçmiş yönetim kurulu üyeleriyle birlikte canla başla çalıştıklarını belirterek  Bodrum’da dansı öğrettik. Halkoyunları sirtaki ve Latin danslarından modern dansa kadar birçok dans çeşidini sunduk. 2 yıldır ilk defa kültür, sanat ve spor dalında da çalışmalar yapmaya başladık. Aramızda birbirinden değerli spor ve sanat hocalarımız da var. Öncelikle ben sizlere bizimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bu bir ekip çalışması, ekiple yapılabiliyor. Tek başınıza yapamıyorsunuz. Bu ekibi ve bu çalışmaları sağlayan yönetim kurulumuz, kurucu üyelerimiz ve eğitmenlerimize de çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu