FLAŞ HABERHABERLER

BODRUM ÇARŞISINDA ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA DİVA RÜZGARI 

Diva Bodrum Çarşısında arkadaşı Serpil Benay ın kafesini ziyaret etti. Şarkıcı Serpil Benay ın Bodrum Geleneksel Merkez Çarşısında Terzi İbrahim Meydanında bulunan  Benay kafe adlı işyerinde mükellef bir kahvaltı sofrasında uzun süre oturdu.

Kendisini çarşıda görüp şaşıran birçok kişi fotoğraf çektirdi. Yabancı turistlerde basının ilgi gösterdiği kişinin ünlü bir şarkıcı olduğunu öğrenince yabancı turistlerde fotoğraf çektiler. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Ersoy sempatik tavırları ile dikkat çekti. Bir gazetecinin seçim değerlendirmesi yaparmısınız sorusuna biraz kızdı.
Ben şimdi tekne ile adalara gezmeye gideceğim daha sonra seçimde istanbulda oy kullanacağım dedi. Mekan sahibi şarkıcı Serpil Benay kendisine ait olan elektrikli üç tekerlekli motorsiklete bindi. Motorsikle üzerinde çığlık atan Ersoy ile Benay bir süre çarşıyı gezdiler. Arasıra çığlık atan Bülent Ersoy bu 3 teker gezintisinden hem heyecanlandığı hemde mutlu olduğu gözlendi.

Ersoy geri döndüğünde motorsiklete binmekten keyif aldığını anlattı. Serpil Benay da İstanbul da da böyle bir motorsiklet alacaklarını ve gezeceklerini söyledi. Herkese öpücükler gönderip el sallayan Diva Bodrum çarşısında büyük ilgi odağı oldu. Bir süre daha arkadaşının kafesinde oturan Bülent Ersoy çarşıdan ayrılana kadar ilgi odağı oldu. Daha sonra 3 tekerli motorsiklet ile geldiği Bodrum Çarşı girişine yine motosikletle gitti. Çarşı girişinde kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen engelli bir genci kırmadı ve fotoğraf çektirdi. Daha sonra çocuğun saçlarına takılan Diva nın küpesini arkadaşlarının  yardımı ile çıkarıldı.

Bodrum Çarşısında Benay Kafe de kahvaltı yapmaya gelen Bülent Ersoy a Gökhan Sezen, Murat Onan da eşlik ettiler.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu