FLAŞ HABERSPOR

 Bodrum Basketbol Kırçiçekleri  12 de 12 namağlup

Bodrum’un TKBL de ki temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basket İstanbulgücü’nü  69 – 43 yenerek namağlup ünvanını sürdürdü.

Bodrum’un potalardaki temsilcisi ve namağlup kızları, seriyi bozmadan yollarına devam ediyorlar. Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde Bodrum’u başarıyla temsil eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, bu hafta kendi evlerinde oynadıkları İstanbul Gücü maçında da yüzü gülen taraf oldu. Ligde 13 karşılaşmada maç kaçırmadan namağlup olarak mücadele eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, maç öncesinde İstanbul Gücü oyuncularından Belgin Onbaşı’ya bir çiçek verdi. Yiğit Özmen yaptığı açıklamada kendilerini geçtiğimiz yıllarda şampiyonluğa taşıyan takım oyuncularından olan Belgin Onbaşı’ya zamanında takıma yaptığı katkılardan dolayı çiçek verdiğini söyledi.

 

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk dakikaları oldukça çekişmeli geçti. Her iki takım da birbirine karşı direnç gösterdiği ilk periyot ortasına kadar her iki takım da sayı alamazken ilk basket dördüncü dakikada Gülşah Çelebiden geldi. Karşılıklı basketlerin atıldığı ilk yarıda Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, İstanbul Gücü karşısında devreyi 38-29 önde tamamlayan taraf oldu.

 

Maçın ikinci yarısına hızı başlayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, rakibine oldukça baskın oynadı. Üçüncü Periyot ortalarına yaklaşıldığında rakip takım oyuncuları ile girdiği mücadelede Gizem Uca bir sakatlık geçirince maçta bir süre duraklama yaşandı. Gizem Uca’nın sedye ile saha kenarına alınmasıyla başlayan maçın son periyodunda rakibine tek bir basket attırmadan attığı basketlerle farkı açan Kırçiçekleri maçı 69-43 önde tamamladı.

 

 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve kalabalık bir taraftarın izlediği maçta Seda Aydın 13 Basket, 4 ribaunt ve 2 asist ile maçın yıldız oyuncusu oldu. Maçın ardından Sahaya inen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Başkanı Mahmut S. Kocadon ve Bodrum Beşiktaş Basketbol Takımı öğrencileri sahaya inerek, maçı kazanan ve namağlup unvanını koruyan Kırçiçeği Bodrum Basketbol kulübü oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde On dördüncü haftaya da namağlup giren Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, 22 Aralıkta deplasmanda İzmir Bayraklı Bld Spor ile karşılaşacak.

 

 

 

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu