FLAŞ HABERHABERLERSPOR

BODRUM’A İKİ KUPA

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ile Avrupa Şampiyonası milli takım seçmeleri sona erdi. Çağdaş Holding’in desteklediği Bodrum Team sporcularından Masterler kategorisinde 45-49 yaş 80 kiloda Cüneyt Üst’ten Türkiye birinciliği ve 20-25 yaş – 75 kg kategorisinde yarışan Batuhan Güngör tarafından Türkiye ikinciliği kupaları Bodrum’a geldi…

Bodrum Team kaptanı Serdar Teker yaptığı açıklamada; “ Manavgat- Kızılağaç Starlight Otel’de yapılan yarışmaya 65 kategoride yaklaşık 800 sporcu katıldı. Şampiyonada ilk gün podyuma Master erkekler çıktı ve Türkiye birincimiz Cüneyt milli takıma girmeyi başardı. Daha sonraki gün yapılan yarışmalarda kategorisinde çok iyi bir yarış çıkartan Batuhan Güngör’de Türkiye ikinciliğini kazandırarak bizi sevindirdi. Ekip arkadaşlarım Ahmet Salman, Sinan Mutluş, +80 kiloda Abdullah Kahruman ve Bikini Fitness kategorisinde Hülya Dinç dereceye giremeselerde Bodrum’u ve Çağdaş Holding’i Antalya’da başarı ile temsil ettiler. Bütün amacımız her yıl bu madalyaların artarak devam etmesidir Onun için de elimizden geldiği kadar hassas davranmaya çalışıyoruz. Hedefimiz bu yıl Çağdaş Holding adına yarıştığımız kategorilerde İspanya’da alacağımız başarılarımızdır. Bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta Dağlarca Çağlar olmak üzere Çağdaş Holding ailesine ve yardımcı antrenörüm Selda Yıldırım’a teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, ise  şunları kaydetti: “Geçen yıl Avrupa ve Dünya şampiyonalarında 3 şampiyonluk, 4 ikincilik ve bir üçüncülük kazanmıştık. Federasyon olarak amacımız her yıl bu madalyaların artarak devam etmesini sağlamak. Onun için elimizden geldiği kadar hassas davranmaya çalışıyoruz. Hedefimiz bu yıl Avrupa’da alacağımız altın madalya sayısını 7-8’e çıkarmak. Bunun yanı sıra gümüş ve bronz madalyayla 15 madalya hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu