FLAŞ HABERHABERLER

Aytekin Çanakcı Bodrum Şoförler Odasına Adaylığını Açıkladı

18 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri öncesi Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri ile beraber basın toplantısı düzenleyen Aytekin Çanakcı, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Delfi Otelde düzenlenen basın açıklamasında, “Aynı kaygılar, aynı kuşkularla yürekleri çarpan esnaf dostlarım” diyerek konuşmasına başlayan Aytekin Çanakcı,”Bağlı bulunduğu odası ve ekmek teknesi için benimle aynı duyguları paylaşan, aynı kaygıları taşıyan, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarım. Bu zorlu yarışta yanımda olacak, beni yüreklendirecek, ekmek teknesine ve odasına sahip çıkacak tüm dostlarım, gün kişisel hesapların günü değil, gün geçmiş kırgınlıkların, farklılıkların günü değil, gün yaşadıklarımızın farkında olma günü. Gün layık olmadıklarımıza dur demek için kenetlenme günüdür” dedi.

Çanakcı,” Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında kayıtlı bin 940 üye olduğunu, bu üyelerin yeni bir dönemece girdiğini belirterek, bu seçimlerde yeni bir kader çizgisi çizileceğini, odanın ve şoför esnafının farklı uygulamalara çekmek isteyen güçlere karşı ortak bir kavgası olması gerektiğini söyledi.

Bu güne kadar 20 yıl aralıksız odada hizmet verdiğini, bunun da 4 yılını başkanlık yaparak geçirdiğini belirten Aytekin Çanakcı,”Ben hep şoför esnafımızın yanında oldum. Neredeyse her kişiyi, her üyeyi, her esnafı tek tek tanıyacak kadar iç içe yaşadım. Başkanlığım döneminde yaptıklarımız takdir gördü, teveccüh gördü. Şimdi aynı hizmet anlayışını ve daha fazlasını şoför esnafımıza verebilmek için bir yola çıktık. Tüm şoför esnafımızın desteklerini bekliyoruz. Oy pusulamızın rengi kırmızıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

Aytekin Çanakcı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Aytekin Çanakcı’nın yönetim listesi aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.

Yönetim Kurulu :

Aytekin Çanakaçı, Naci Ocak, Dilaver Süzen, Esat Keskin, Hasan Kaçamak, Yücel Ertuğrul, Sinan Şahin, Şeref Batı,İbrahim Şaşmaz.

Yönetim Kurulu Yedekler:

Gürkan Tepe, Ali Akbulut, Serkan Göktaş, Ali Candan, Ali Özsarı, Serkan Çoban, Cengiz Öztemiz, Çağlar Pekpak, Mehmet Çetin.

Denetim Kurulu :

Şükrü Gözütok, Mustafa Gül, Oktay Cömert.

Denetim Kurulu Yedekler:

Kaan Uğurlu, Emrullah Kural, Ahmet Altunkaya.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu