FLAŞ HABERSPOR

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı’na destek sözü

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde namağlup liderliğini sürdüren Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımının yöneticileri, teknik heyeti ve basketbolcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, Menajer Umut Lafatan, Takım Başantrenörü Murat Alkaş, Yardımcı Antrenör Batuhan Alparslan,Takım Kondisyoneri Rıdvan Kaçar, Masör İrfan Kazak, Alt Yapı Sorumlusu Elif Özel, kulüp yöneticileri Oktay Dırkalı ile Altan Tezdiker ve takım oyuncuları katıldı.

Spora ve sporcuya destekleri dolayısıyla Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür eden kulüp yöneticileri, 9 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’de Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda İzmit Belediyespor ile oynanacak olan Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi maçına  Başkan Kocadon’u da davet ettiler. Başkan Kocadon, hafta sonu Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanacak olan İzmit Belediyespor karşılaşmasında, Bodrum markasını başarı ile temsil eden her sporcuya galibiyet primi sözü verdi.

Kocadon, kendisinin  her zaman spor takımın yanında yer alacağını ifade ettikten sonra sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kadın takımının TKBL 1.liginde 10 maçta 10 galibiyet ile lider olan Bodrum Basketbol oyuncu ve yöneticilerinin tebrik eden Başkan Kocadon sporculara başarılarının devamını diledi. Kocadon, ayrıca  tüm sporcular ile tek tek sohbet etti.

Mehmet Kocadon;  “Biz geçen sene bir söz verdik. Çıkaracağız bu takımı dedik, inşallah bu sene bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Takımımızın bu yıl ligi birinci bitirerek en üst lige çıkacağına inancımız tam. Spor bizler için hayat felsefesi haline geldi. Bu sebeple de Bodrum’da spora her zaman önem veren ve sporu ön planda tutmaya çalışan bir belediye başkanıyım. Takıma daha fazla destek vereceğim” dedi.

Ligde namağlup durumda bulunan Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı, ligi birinci bitirmesi durumunda Türkiye bayanlar süper ligi Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselerek bir ilki gerçekleştirecek.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu