FLAŞ HABERHABERLER

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OASİS’TE COŞKUYLA KUTLANDI!

“Cumhuriyetin kuruluşunun 96.yılında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Esa Bodrum işbirliği ile ödüllü masa tenisi turnuvası, Bodrum Özel Marmara Koleji bando ekibi performansı ve halk oyunları gösterisi, Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi müzik grubu performansı gibi çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.”

Bodrum’un yaşam merkezi Oasis Bodrum Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi’nde, Cumhuriyetin 96.yıl dönümü birbirinden eğlenceli etkinlikler ile kutlandı. Esa Bodrum işbirliği ile düzenlenen ve 3 farklı kategoride gerçekleşen ödüllü masa tenisi turnuvası, birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu. Kazananlara, Oasis’ten 250 TL değerinde hediye çeki, Masatenisi.com’dan Xiom Zeta marka raket ve Esa Bodrum’dan 1 aylık ücretsiz üyelik hediye edildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün türk ulusuna emaneti olan cumhuriyet bayramı her sene olduğu gibi bu sene de Oasis’te muhteşem görüntülerle kutlandı. Tesis genelindeki Türk bayrakları eşliğinde, Bodrum Özel Marmara Koleji bando ekibi ve halk oyunları ekibi performansları, Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğrencilerinin müzik grubu performansları ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu