FLAŞ HABERHABERLER

22. ÇOCUK ŞENLİĞİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD)’nce 22. Çocuk Şenliği gerçekleştirildi. Yumurta taşıma gibi çeşitli yarışmaların yapılıp gösterilerin sunulduğu şenlik, renkli geçti.

ÇYDD tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen 22. Çocuk Şenliği Bodrum Belediye Meydanı’nda yapıldı. Şenlikte çeşitli çocuk oyun ve yarışmalar, yüz boyama, resim ve kil çalışması, drama ve dans gösterisi, müzik dinletileri, palyaço gösterisi gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Özellikle yumurta taşıma yarışmasında çocuklar yumurtayı kırmadan taşıyabilmek için verdikleri mücadele izleyenlerden alkış aldı. Etkinlik alanında ayrıca çeşitli stantlar açıldı.

22. Çocuk Şenliği hakkında basın mensuplarına bilgiler veren ÇYDD Bodrum Şubesi Başkan Yardımcısı Gülhan Karatay, şöyle dedi:

“23 Nisan Dünya’da çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramdır. Bunun coşkusuyla her yıl toplanıyoruz. Herkesin burada olmasından çok memnunuz. Çocuklarımızın güzel bir gün geçirmesi için gönüllü arkadaşlarımız hazırlandılar. Onlarla iyi vakit geçirmeye çalışıyoruz. Bugün Bodrum Yarımadası’nda bulunan okullar davet edildi. Değişik okullardan, değişik gruplardan öğrenciler hazırlanmış olarak geldiler, gösterirlini sunuyorlar. ÇYDD Çocuk Birimi de hazırlıklar yaptı. Onlar da gösterilerini sunuyorlar. Ayrıca arkadaşlarımızın açtıkları stantlar var. Onlar da satışlarını yapıyorlar. Tüm Bodrumlularla bugünü eğlenerek, gülerek, keyifle geçirmeye çalışıyoruz.

Keşkek ikramının da yapıldığı şenlik, yaklaşık 3 saat sürdü.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu